Zaalverhuur

GrachthuysGrachthuys

U komt binnen via de sfeervolle entree, waar allerlei informatie te verkrijgen is. Met een prachtig uitzicht op de naastgelegen gracht. De entree functioneert tevens als wachtruimte, of om zomaar gezellig even te zitten. Binnen ’t Grachthuys zijn daarnaast een brasserie, diverse vergaderruimtes, de huiskamer, de spreekkamer en een grote zaal met podium.

In de moderne brasserie, met ongeveer 40 zitplaatsen, kunt u een hapje eten, een kopje koffie nemen, of een glaasje drinken. Bij mooi weer kan dat natuurlijk vanaf het terras, met uitzicht op de gracht. De vergaderruimtes variëren qua grootte.

Door ruimtes te combineren, kunnen ook grotere gezelschappen een plek vinden. De huiskamer voelt als thuis, met twee gezellige zitjes, een grote tafel en een ruime keuken. De huiskamer is geschikt voor tal van activiteiten, zoals workshops, cursussen, inloopochtenden en nog veel meer.De grote zaal met podium is geschikt voor diverse doeleinden, waaronder toneel- of muziekvoorstellingen. De ruimte kan ook gebruikt worden als repetitieruimte. Tevens vindt hier maandelijks een voorstelling van het Filmhuis plaats.
Ook voor bruiloften kunt u bij ons terecht. Onze brasserie kunnen wij verbinden met de grote zaal, waardoor uw mooiste dag groots gevierd kan worden.

Meer informatie

Er zijn veel verschillende arrangementen mogelijk. Wij denken met u mee en helpen u graag met het samenstellen van een passend arrangement. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0543-452805 of via e-mail: info@tgrachthuys.nl.

Grachthuys Grachthuys